Оригинален Немски Seramis 7 литра

Описание на продукта

 • Оптимални свойства - Субстратът за орхидеи е идеалният заместител на почвата за орхидеи и осигурява балансиран воден баланс, оптимални условия за растеж и красиви цветя.

 • Перфектна растителна защита – Рехавата структура осигурява добра вентилация на чувствителните корени, като по този начин надеждно предотвратява преовлажняване и гниене на корените, причинени от гранулите на орхидеята.

 • Идеално снабдяване с хранителни вещества - Субстратът за орхидеи е смес от глинени гранули, висококачествена борова кора и микроелементи, което позволява на орхидеите да виреят по прекрасен и здравословен начин.

 

 Seramis special substrate for orchids - субстрат за орхидеи за оптимално снабдяване с кислород и хранителни вещества, 7 литра

 Субстратът за орхидеи е идеална комбинация от изпитани глинени гранули с по-голям размер на зърната, висококачествена борова кора и важни микроелементи. Тази смес има рохкава структура и по този начин осигурява добра вентилация на чувствителните корени на орхидеите и балансиран воден баланс. Преовлажняването и гниенето на корените също са надеждно предотвратени от гранулите за орхидеи.

 С растителния субстрат за орхидеи орхидеите могат да се засаждат и директно в затворени контейнери. В този случай обаче първо трябва да се напълни в саксията дренажен слой от растителни гранули Seramis за стайни растения.

 Особености на специалния субстрат

 

 За базиран на нуждите воден баланс и оптимални условия за растеж

 Перфектно снабдяване с кислород и хранителни вещества

 Рехава структура за оптимална вентилация на чувствителните корени

 Особено декоративен субстрат за орхидеи, направен от глинени зърна, борова кора и микроелементи

 

 Системата Серамис

 За да осигурим на орхидеята най-добрата възможна грижа, ние също препоръчваме нашата Seramis vital храна за орхидеи и Seramis vital спрей за грижа за листата на орхидеята.

 Seramis - просто красиви растения

 Seramis е една от най-известните марки в областта на грижата за растенията. Независимо дали са растителни гранули, жизненоважна храна или индикатори за поливане, всеки любител на растенията ще намери точно правилния продукт при нас. Благодарение на нашите непрекъснати изследвания и разработки, гамата също непрекъснато се разширява. Нашата широка гама включва специални субстрати, както и външни гранули за балкони и градини.

 

 Обхват на доставка

 1x субстрат за орхидеи 7л

Доставка
Доставка

Такса 2.00лв за кашон на Орхидеи и цветя !

Уважаеми клиенти,

За месец Септември 2023г. получавате 21% отстъпка от куриерската услуга на Еконт!

Отстъпката се начислява автоматично!

Цените на доставка важат за територията на България!

Delivery prices apply to the territory of Bulgaria!