Westland субстрат за Орхидеи 8 l

Оптимални свойства – Културният субстрат се състои от глина и растителна материя. Кората, съдържаща се в почвата за саксии, подобрява циркулацията на въздуха на орхидеите.

 

 Идеално снабдяване с хранителни вещества - благодарение на глинестите гранули, почвата за саксии за орхидеи е добър запас от хранителни вещества и влага. Това създава добър климат за корените с почвата за саксии.

 

 Целева употреба - Субстратът за орхидеи е адаптиран към нуждите на цъфтящото растение. Гранулите за орхидея осигуряват отлична циркулация на въздуха и адекватен дренаж.

 

 Westland Orchideen Soil - Почва за саксии за здравословен растеж и буйни цъфтежи, 8 литра

 Почвата за саксии на Westland е хранителна среда, състояща се от борова кора и глинени гранули. В резултат на това естествената почва за стайни растения осигурява балансирана циркулация на въздуха, докато субстратът за орхидея съхранява необходимата влага. Освен това почвата за цъфтящи растения осигурява достатъчен дренаж. Растителните гранули са перфектен воден резервоар, който предлага идеални условия за дълготраен и здравословен цъфтеж.

 Съвет: За да осигурите на орхидеята възможно най-добрата грижа, ние също препоръчваме Westland Orchid Fertilizer и Westland Orchid Vital Spray за оптимална грижа за листата.

 Особености на почвата за орхидеи

 

 Борови кори за циркулация на въздуха и дренаж

 Подпомага здравословния растеж на растенията

 Оптимални условия за дълготрайни, силни цветове

 Глинени гранули за идеално водоснабдяване

 Съхранение на необходимата влага

 

 Оптимални условия за приложение

 Веднага щом корените на орхидеята се нуждаят от повече място за растеж, стайното растение трябва да се пресади. За да направите това, напълнете една трета от саксията с почва за орхидеи Westland. След това цветето може да се постави и саксията да се напълни със субстрата за орхидеи. Препоръчително е растението да се пресади след фазата на цъфтеж.

 Westland – за здравословен растеж на растенията

 Westland е лидер на британския пазар в сектора на домашното градинарство. Ние предлагаме широка гама от иновативни продукти от категориите семена за тревни площи, торове, грижи за стайни растения и почва. Независимо дали гъста тревна площ в тучна зеленина, красиви стайни растения или здравословен цъфтеж в градината, с Westland този проект е успешен.

Доставка
Доставка

Такса 2.00лв за кашон на Орхидеи и цветя !

Уважаеми клиенти,

За месец Септември 2023г. получавате 21% отстъпка от куриерската услуга на Еконт!

Отстъпката се начислява автоматично!

Цените на доставка важат за територията на България!

Delivery prices apply to the territory of Bulgaria!