СЕМЕНА НА ЕХАНИЦЕЯ БЯЛА

Описание:
Ехинацеята е многогодишно, тревисто цвете. На ръст достига до 1-2 метра. Листенцатата му са копиевидни до епипсовидни - дълги са 10-20 см., а на ширина достигат до 10 см. Подобно и на другите от семейство Астрови, венчелистчетата на Ехинацеята са подредени в едно съцветие. Цветчетата могат да бъдат лилави, жълти или бели. Растението цъфти в продължение на 60 дни през юли-август.
Грижи: Ехинацеята понася без проблеми засушаването. Капковото напояване е най-добрият начин за поливане на ехинацеята. Още млади растенията са ненастабилни и трябва много внимателно да се почиства почвата от плевелите.
Място: Ехинацеята е светлолюбиво растение, което вирее най-добре на внимателно обработени, суховати почви. Най-подходящите почви за отглеждане на ехинацеята са отцедливите каменливи или чакълести, до глинести и варовити почви.
Размножаване: Засажда се през топлите месеци от годината. Размножава се чрез семена или чрез делене. Семената за разсадите се засяват през май, а разсадите са готови за разсаждане в началото на септември. Най-интензивният растеж на младите растения настъпва от 6-ата до 10-атаа седмица от поникването на семената.
1,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1,60 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Такса 2.00лв за кашон на Орхидеи и цветя !

Уважаеми клиенти,

За месец Ноември 2023г. получавате 24% отстъпка от куриерската услуга на Еконт!

Отстъпката се начислява автоматично!

Цените на доставка важат за територията на България!

Delivery prices apply to the territory of Bulgaria!