СЕМЕНА НА КОПРИВКА МИКС

Описание:
Пищно обагрено, декоративно-листно растение. Колеуса съществува в най-различни окраски на листата - бяло, жълто златисто, виолетово, бордо и др. Заради наподобяващите коприва листа се нарича още декоративна коприва.
Грижи: Колеусът обича много вода, но тя не трябва да е твърда, затова по възможност я филтрирайте. През летните месеци оросявайте листата с вода. От май до юни растението трябва да се тори веднъж седмично. През октомври трябва ниско да подрежете цветето, а през пролетта да го пресадите в хумусна почва. Парното е враг на колеуса, сухия въздух и топлината спомагат появата на акари.
Място: За да се запази красивата и ярка окраската на листата е необходимо растението да бъде разположено на южен прозорец при пряко слънчево греене, а в най-горещите летни дни да се засенчва. През лятото Колеуса обича нормална стайна температура, а през зимата - температура не трябва да пада под 8 градуса. Парното е враг на колеуса, сухия въздух и топлината спомагат появата на акари.
Размножаване: Посредством резници, които бързо се вкореняват в почва или във вода.
Съвет на градинаря: През втората година колеусът губи своята красота, ето защо периодично си подменяйте растението с резници.
2,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Такса 2.00лв за кашон на Орхидеи и цветя !

Уважаеми клиенти,

За месец Ноември 2023г. получавате 24% отстъпка от куриерската услуга на Еконт!

Отстъпката се начислява автоматично!

Цените на доставка важат за територията на България!

Delivery prices apply to the territory of Bulgaria!